|
Alex Dufala

8. Kolo | Review: ASGuard v derby víťazne, Coma sa dočkala troch bodov

KOŠ

Za nami je ôsme kolo súťaží KNL. Koniec jesennej časti sa nezadržateľne blíži. Posledné kolo sa odohrá 12.11.2022.

1. KNL - 5.11.2022 - 8. kolo


Promet Trans prerušil trojzápasovú šnúru prehier

Promet Trans sa v ôsmom kole stretol s TL Servis. Zápas odštartoval lepšie Promet Trans. V šiestej minúte si gól pripísal Š. Jánošík. V 14. minúte odpovedal vyrovnávajúcim gólom M. Knapčok. Päť minút pred koncom prvého polčasu sa na listinu strelcov zapísal aj G. Viszlay a poslal tak Promet Trans do vedenia. V druhom polčase sa podarilo TL Servisu zápas zdramatizovať. V 36. minúte vyrovnával O. Tkáčik na 2:2. Promet Trans si ale v posledných piatich minútach zápasu vytvoril šance, ktoré gólovou bodkou zakončili E. Šubovič a Š. Jánošík a tak si Promet Trans pripisuje štvrtú výhru v sezóne. 

Promet Trans - TL Servis | 4:2 (2:1)

Góly: Š. Jánošík 2x, G. Viszlay, E. Šubovič - - M. Knapčok, O. Tkáčik


Getfitbro proti favoritovi neuspel

Getfitbro narazil v ôsmom kole na Vakatanku. V šiestej minúte si svoj prvý gól v sezóne pripísal A. Kuľha. V 24. minúte ho nasledoval S. Fiľák. Vakatanka vyhrala prvý polčas 2:0. Začiatkom druhého dejstva znižoval na 2:1 M. Mackanič. Vakatanka mala na ihrisku viditeľnú prevahu a súperovho brankára ohrozovali častejšie ako ich oponent. Vakatanka si tromi gólmi v rade zaistila štvorgólové vedenie a dotiahla sa tak na druhý Feyenoord. 

Getfitbro - Vakatanka | 2:5 (0:2) 

Góly: R. Bardák , M. Mackanič - - A. Kuľha, J. Kušiak, L. Kolcun, P. Terpaj


ASGuard si v derby poradil so Zlatoluxom

O 11:00 sme videli duel medzi ASGuard a Zlatolux. Začiatok zápasu bol gólovo skromný. Až v 15. minúte sa za ASGuard presadil G. Rick. O päť minút neskôr zvýšil na 2:0 F. Kis a tak sa polčas skončil za stavu 2:0. Po uplynutí dvoch minút druhého polčasu sa Zlatolux priblížil na rozdiel jedného gólu. Hneď na to sa však expresným hattrickom predstavil M. Pach a nasmeroval svoj tím za víťazstvom. V 37. a 40. minúte dal nádej Zlatoluxu T. Mroč, no na body to nestačilo. 

ASGuard - Zlatolux | 7:4 (2:0)

Góly: M. Pach 3x, J. Kandrač 2x, F. Kis, G. Rick - - T. Mroč 2x, 


Bar Linda šplhá tabuľkou

V poslednom zápase sa proti sebe postavili SK Geo a Bar Linda. Bar Linda išla do vedenia až v 15. minúte. Gólovo sa presadil V. Chovaník. Do konca prvého polčasu sme už gól nevideli. V 35. minúte zvyšoval na 2:0 D. Rohaľ. V 40. minúte sa gólu dočkalo aj Sk Geo. Autorom kontaktného gólu bol najúspešnejší strelec Sk Geo T. Labič. O minútu neskôr odskočila Bar Linda znova na rozdiel dvoch gólov zásluhou Š. Drabíka. V 42. minúte sa radovali znova hráči SK Geo. Na 3:2 znižoval V. Vavrák. V poslednej päťminútovke spečatila Bar Linda výhru nad SK Geo a v tabuľke im aj napriek zápornému skóre patrí štvrtá priečka. 

SK Geo - Bar Linda | 2:4 (0:1)

Góly: V. Vavrák, T. Labič - - V. Chovaník, Š. Drábík, D. Rohaľ, 


Duel Feyenoord vs Hofex sa z dôvodu nepriaznivého počasia preložil na 10.11.2022


Výsledky zápasov 1. KNL

Tabuľka tímov 1. KNL



2. KNL - 29.10.2022 - 8. kolo


HB Žlčové Kamene s ďalšou výhrou

O 9:00 odštartoval ôsme kolo 2. KNL zápas medzi HB Žlčové Kamene vs LUX FM. V tomto zápase padlo 18 gólov. Už v druhej minúte sa gólovo presadil S. Ondira. V tretej minúte nadviazal na gól svojho kolegu M. Koneval. V šiestej minúte znižoval na 2:1 M. Urbanec. Prvý polčas sa skončil za stavu 7:4. Za HB Žlčové Kamene v prvom polčase hattrick zaknihoval S. Ondira a M. Koneval. Na strane LUX FM bol trojgólový D. Ondrej. Druhý polčas bol vyrovnanejší, čomu napovedá aj skóre (4:3). Ďalšími tromi gólmi v druhom polčase sa predviedol M. Koneval. Za LUX FM sa v druhom polčase presadili P. Kaliňák, D. Ondrej a M. Urbanec. 

HB Žlčové Kamene - LUX FM | 11:7 (7:4)

Góly: M. Koneval 6x, S. Ondira 4x, R. Kolesar - - D. Ondrej 4x, M. Urbanec 2x, P. Kaliňák

ŽK: M. Simon



V 10 gólovej prestrelke sme víťaza nespoznali

O 10:00 si sily zmerala Vakatanka B a VB FC. Na gól sa čakalo do 12. minúty. Do vedenia išla Vakatanka B. V 15. minúte sa o dvojgólové vedenie postaral L. Kolcun. VB FC sa v prvom polčase podarilo stav otočiť. V priebehu jednej minúty sa presadil D. Kolarčik a F. Adegbite, v 23. minúte strhol vedenie na stranu VB FC Ľ. Sapola. Druhý polčas začal lepšie pre domácich. V 27. a 28. minúte išla do vedenia Vakatanka. V 32. a 40. minúte pridal ďalšie dva góly F. Adegbite a VB FC tak bol o gól lepší. V 46. minúte zrovnal na konečných 5:5 L. Kolcun.

Vakatanka B - VB FC | 5:5 (2:3)

Góly: L. Kolcun 3x, - - F. Adegbite 3x, D. Kolarčik, Ľ. Sapola

ŽK: S. Potočňák, J. Eged


IZO 4 potvrdilo vedúce postavenie v 2. KNL

IZO 4 sa stretli s Legends. Už v štvrtej minúte skóroval R. Béreš. V 15. minúte prispel gólom do siete Legends aj M. Horský. IZO 4 dobre zatváral priestor a Legends nepúšťali do vyloženej gólovej šance. Strany sa menili za stavu 2:0. V 36. minúte znížil na 2:1 T. Zajac. Legends však po tomto góle vpredu už nič nevymyslel a v 48. minúte navyše inkasovali tretí gól, ktorý znamenal ich prvú prehru v sezóne. IZO 4 suverénne kraľuje druhej lige s šesťbodovým náskokom pred druhým HB Žlčové Kamene. 

IZO 4 - Legends | 3:1 (2:0)

Góly: M. Horský, V. Doboš, R. Béreš - - T. Zajac


Palmdale presvedčivo zdolal Antis

O 13:30 sme videli duel medzi Palmdale a Antis. Prvý polčas sa niesol v znamení nepremenených šancí Palmdale. Brankár Antisu v prvom dejstve vyťahoval jeden lepší zákrok ako druhý. Miernu frustráciu Palmdale z nepremenených šancí bolo cítiť. Polčas sa skončil za stavu 0:0. V druhom polčase sa vrece s gólmi roztrhlo. Videli sme sedem gólov do siete Antisu. Štyri krát sa presadil M. Fiľakovský, dva góly pridal M. Hromnik a jeden gól zaznamenal aj P. Szabó. Palmdale tak natiahol svoju sériu víťazstiev na tri. 

Palmdale - Antis | 7:0 (0:0)

Góly: M. Fiľakovský 4x, M. Hromnik 2x, P. Szabó

ŽK: P. Szabó


Coma s prvou výhrou v sezóne

Coma sa postavila proti Team KVP. V 10. minúte poslal Team KVP do vedenia M. Novák. V 15. a 17. minúte Coma nepriaznivé skóre otočila. V 22. minúte odskočila Coma na rozdiel dvoch gólov. Strelcom gólu bol M. Seman. Prvých desať minút v druhom polčase sme videli opatrnú hru od oboch celkov. V 35. minúte sa však podarilo zvýšiť na 4:1 L. Semanovi. V 40. a 49. minúte poskytol impulz svojmu tímu Z. Bartok dvoma gólmi. Teamu KVP však čas neprial a odbitím 50. minúty skončili aj všetky nádeje Team KVP na zisk bodov.

Coma - Team KVP | 4:3 (3:1)

Góly: M. Seman, L. Seman, - - Z. Bartók 2x, M. Novák


Výsledky zápasov 2. KNL

Tabuľka tímov 2. KNL




submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 2 19:6 6
2. HBŽ HBŽK 2 13:7 6
3. VAK Vakatanka 2 9:4 6
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 2 6:6 3
7. HOF Hofex 2 10:15 3
8. FEY Feyenoord 2 5:10 0
9. VSL VSL 2 3:14 0
10. PRM Promet Trans 2 4:26 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. ASG Richard Behún 6 Gólov
3. TRN František Pavúk 5 Gólov
4. HBŽ Dominik Sitar 5 Gólov
5. RIS Jakub Špišák 5 Gólov
6. HOF Marko Seman 4 Gólov
7. ASG Roman Moroziuk 4 Gólov