|
Alexander Dufala

Pre koho je malý futbal?

KOŠ

Túto otázku sa možno sami seba pýtate aj vy. Odpoveď je jednoduchá. Pre každého. Hranice a požiadavky pre prihlásenie sa do súťaže Košická nová liga malého futbalu nekladie.

Partie kamarátov

Malý futbal je skvelý spôsob ako stráviť čas so starými priateľmi, nadviazať nové známosti alebo udržiavať tie aktuálne. Nie je to len o športe, ale aj o zábave, smiechu a vytváraní nezabudnuteľných spomienok. Pravidelné hranie malého futbalu je skvelým spôsobom ako zostať vo forme a zároveň sa baviť.


Firmy, spoločnosti, kolegovia

Malý futbal posilňuje tímového ducha a pomáha budovať lepšie vzťahy medzi kolegami. Zdieľané športové zážitky môžu výrazne zlepšiť atmosféru na pracovisku. Pravidelné zápasy poskytujú perfektnú príležitosť na teambuilding a odreagovanie sa od pracovného stresu. Sú zároveň skvelou formou relaxácie.


Futbalové kluby

Malý futbal ponúka hráčom príležitosť na zdokonalenie technických zručností a taktickej hry, ktoré môžu byť prospešné aj vo veľkom futbale. Pre futbalové kluby môže byť hranie malého futbalu výborným doplnkom k tradičnému tréningovému režimu, poskytujúc hráčom ďalšiu príležitosť na zlepšovanie ich hry.


Univerzitní študenti

Malý futbal ponúka študentom ideálny spôsob ako sa spojiť so spolužiakmi mimo prednáškových sál a študijných skupín. Je to šanca na budovanie nových priateľstiev a zároveň si užiť zábavu. Vďaka kratšiemu trvaniu zápasov a flexibilnosti ligy je malý futbal ideálnym športom pre zaneprázdnených študentov, ktorí hľadajú aktivity na uvoľnenie od akademického tlaku.


O Košickej novej lige

Košická nová liga malého futbalu je bezpochyby pulzujúcim srdcom malého futbalu v Košiciach. Amatérska liga malého futbalu, v ktorej sa prelína súťaživosť s futbalovou vášňou. Stretáva sa tu talent, odhodlanie, zanietenie a hlavne komunita. Od skromných začiatkov až po dnešný deň prešla KNL cestou plnou výziev, rastu, pádov, radostných ale aj smutných momentov. Ani po takmer 15. rokoch však Košická nová liga neprestala poskytovať amatérskym športovcom a divákom futbalový zážitok priamo v metropole východu. Bola založená v roku 2009 a už takmer 15 rokov poskytuje servis amatérskym futbalistom. 



Tak neváhaj a prihlás svoj tím na tomto odkaze!


submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. RIS R prospects 3 28:9 9
2. VAK Vakatanka 3 19:6 9
3. HBŽ HBŽK 3 19:10 9
4. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
5. TRN Turkon 2 14:8 3
6. BEA BEATHLETE FC 3 8:9 3
7. HOF Hofex 3 13:21 3
8. VSL VSL 3 6:16 3
9. FEY Feyenoord 3 8:19 0
10. PRM Promet Trans 3 6:36 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. HBŽ Dominik Sitar 7 Gólov
3. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
4. ASG Richard Behún 6 Gólov
5. TRN František Pavúk 5 Gólov
6. RIS Peter Blaško 5 Gólov
7. RIS Jakub Špišák 5 Gólov