|
Alexander Dufala

Review | Senzácia sa nekonala, VSL pomocnú ruku nedostal

KOŠ

Je dobojované. Základná časť Košickej novej ligy malého futbalu 5+1 je úspešne z nami. Poznáme šestice tímov, ktoré si zmerajú sily v tabuľke FINAL 6 a O Umiestnenie. V tomto článku sa dozviete, ako dopadli zápasy piateho kola.

Skupina A


V prvom zápase skupiny A bolo o čo hrať. Proti sebe nastúpil AFC Mier - FC Zdoba a VSL. Práve VSL bol jediným celkom, ktorý sa ešte mohol dostať medzi pol tucet najlepších. Podmienkou číslo jeden bol triumf v tomto stretnutí. Tou druhou podmienkou bolo hodenie záchranného kolesa od tímu HB Žlčové kamene, ktoré sa stretli s Hofexom. VSL prvý dielik do skladačky zapadol perfektne, no ten druhý nie. HB Žlčové kamene si nepodarili s Hofexom a odkázal tak VSL na štvrté miesto v skupine A. Hofex sa výhrou proti HB zaradil na vedúcu priečku skupiny v základnej časti. 

Zápas medzi Vakatankou a VB FC bol zrušený. Výhru si po kontumácii súpera odniesla Vakatanka.

Highlighty zo zápasu AFC Mier - FC Zdoba vs VSL si môžete pozrieť na tomto odkaze

Highlighty zo zápasu HB Žlčové kamene vs Hofex si môžete pozrieť na tomto odkaze


Skupina B


Program skupiny B zahájil duel medzi Promet Trans a IZO 4. V priebehu celého zápasu padli štyri góly. O prvý sa postaral M. Pillar z tímu Promet Trans. Aj v tomto zápase sa však naplnilo prekliatie spojené so strelením prvého gólu v zápase pre Promet Trans. Rovnako ako proti TJ Malá Ida a Feyenoordu, kde sa podarilo Prometu streliť úvodný gól zápasu sa aj v tomto zápase nakoniec tešil z výhry ich súper.

Highlighty z tohto zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze


Rising Prospects a TJ Malá Ida si sily zmerali krátko po siedmej hodine. Aj napriek garancii postupu oboch tímov sa hralo vo vysokom tempe. Neporazený Rising Prospects odolal úvodnému tlaku oponenta a navyše sa postaral aj o prvý gól stretnutia. Následne sa však karty obrátili a Malá Ida bola na koni. Vedenie si už TJ Malá Ida postrážila a uštedrila tak Prospektom prvú porážku v prebiehajúcej sezóne. 

Highlighty z tohto zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze


Na záver sme videli stret medzi Feyenoord a Mondays Vikings. Favorit bol jasný. Feyenoord zaváhal zo štyroch zápasoch iba v jednom prípade proti Rising Prospects. Odhliadnuc od tejto prehry si však Feyenoord doslova vystrieľal cestu do FINAL 6. Vysoká efektivita ich sprevádzala od úvodného kola a inak to nebolo ani v tomto zápase. 

Highlighty z tohto zápasu si môžete pozrieť na tomto odkaze



submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. VAK Vakatanka 4 27:11 12
2. RIS R prospects 3 28:9 9
3. HBŽ HBŽK 3 19:10 9
4. BEA BEATHLETE FC 4 12:11 6
5. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
6. HOF Hofex 4 18:29 3
7. TRN Turkon 3 16:12 3
8. PRM Promet Trans 4 12:39 3
9. VSL VSL 4 9:22 3
10. FEY Feyenoord 3 8:19 0

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 8 Gólov
2. HOF Marko Seman 7 Gólov
3. HBŽ Dominik Sitar 7 Gólov
4. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
5. VAK Adam Kuľha 6 Gólov
6. ASG Richard Behún 6 Gólov
7. PRM Michal Beli 5 Gólov