|
Alexander Dufala

Preview | Šiesty hrací víkend prinesie veľké šlágre v prvej a druhej lige

KOŠ

Pred nami je najočakávanejšie kolo Košickej novej ligy v malom futbale. Proti sebe sa postavia odvekí rivali. Už túto sobotu si tak budeme môcť vychutnať skvelé duely s ešte lepšou atmosférou.

Preview 1. KNL

Ako prvý v poradí uvidíme v sobotu duel celkov TL Servis a Zlatolux. Tieto tímy obliehajú posledné dve postupové priečky. TL Servis sa nachádza na siedmom mieste. Zlatolux dostali nepresvedčivé výkony až na ôsme miesto prvej ligy. V predošlom kole si však Zlatolux napravil chuť. Zápas proti Bar Linde zvládli a víťaznú šnúru budú chcieť napnúť ešte viac práve proti TL Servisu. Vzájomné stretnutie medzi týmito dvoma mužstvami skončilo v prospech Zlatoluxu (12:6). Podarí sa Zlatoluxu triumf zopakovať?

O 10. hodine je na programe duel, na ktorý sme všetci čakali viac ako pol roka. Duel, ktorý môže mať aj prívlastok najlepšia obrana vs najlepší útok. Oči divákov sa budú upriamovať na zápas medzi Vakatankou a ASGuardom. Vakatanke patrí druhé miesto so stratou piatich bodov na prvý ASGuard. Už prvé meranie síl týchto rivalov nám ponúklo pekný malý futbal. ASGuard vtedy vyhral 10:4. Podarí sa Vakatanke vrátiť úder a dobehnúť tak päť bodový náskok ASGuardu?

Ako ďalší sa predstavia Hofex a Promet Trans. Prvý menovaný posledné dva stretnutia vyhral a tak má našliapnuté k tretej výhre v rade. Forma Prometu je ako na hojdačke. Z posledných piatich zápasov bral raz jeden bod, dva krát si zapísal plný bodový zisk a dva krát sa z výhry tešili ich súperi. Hofex mal v prvom zápase navrch (2:7), no tentokrát sa očakáva vyrovnanejší priebeh. Posledný duel zaobstará Feyenoord a SK Geo. Po dvoch výhrach mužstva SK Geo prišiel rovnaký prídel prehier. V predošlom kole podľahli ASGuardu (10:3). Feyenoord  si stále drží tretiu pozíciu prvej ligy. 


Program zápasov 1. KNL

Tabuľka tímov 1. KNL


Preview 2.KNL

LUX FM a HB Žlčové kamene. To sú účastníci prvého duelu druhej košickej novej ligy v malom futbale. LUX FM sa môže pochváliť skvelou fazónou. V posledných štyroch kolách nazbierali plný počet bodov za výhry nad TOP trojkou druhej ligy. To napovedá o tom, že LUX FM neprišiel zvyšok sezóny odkráčať. HB v poslednom kole podľahol Palmdale (4:3). Podarí sa celku LUX predĺžiť si víťaznú šnúru?

V druhom zápase sa proti sebe postavia VB FC a Vakatanka B. Obe družstvá sa v posledných týždňoch trápia a majú na konte tri prehry v rade. Prvý vzájomný duel víťaza nenašiel (5:5). Ako dopadne tento zápas sa dozvieme o 10:00. 

V treťom zápase sa môžeme tešiť na duel medzi Legends a IZO 4. Legends stratilo striebornú priečku po minulotýždňovej prehre s LUX FM. IZO 4 pevne kráča za prvým miestom 2. KNL. Pred druhým Chievom má pohodlný deväť bodový náskok. Ak si IZO formu udrží, niet pochýb o tom, že sa stane majstrom. Predposledný zápas prinesie duel medzi Antis a Palmdale. Antisu sa v tejto sezóne nedarí. Patrí im predposledná priečka s nelichotivým skóre 40:120. Na opačnej strane bude stáť Palmdale, ktorý poriadne zamiešal kartami v druhej najvyššej súťaži. Po zimnom spánku naskočili skvelo pripravený a postupujú tabuľkou krok po kroku. Momentálne sa nachádzajú na štvrtom mieste, no od tretieho Legends ich delí iba skóre. Pripíše si Palmdale ďalšie tri body do konkurenciou nabitej tabuľky?

Posledný zápas zaobstará Team KVP a Coma. Coma sa nachádza na deviatej pozícii. Teamu KVP sa stále smola lepí na päty a  nevedia prelomiť negatívnu šnúru. Coma si v ich poslednom zápase poradila s Vakatankou B a tak ide do tohto zápasu s lepším pocitom. Tento zápas budete môcť sledovať o 13:30. 


Program zápasov 2. KNL

Tabuľka tímov 2. KNL

submenu

Tabuľka

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
# Tím Z Skóre Body
1. VAK Vakatanka 5 31:15 13
2. RIS R prospects 3 28:9 9
3. HBŽ HBŽK 4 24:17 9
4. HOF Hofex 5 24:31 6
5. BEA BEATHLETE FC 5 14:17 6
6. PRM Promet Trans 5 19:44 6
7. TRN Turkon 4 20:16 4
8. ASG ASGuard Bodva 2 21:8 3
9. FEY Feyenoord 4 19:22 3
10. VSL VSL 5 12:33 3

štatistiky

Košice 5+1 (KOŠ) 1. Liga
1. TRN Miroslav Seman 10 Gólov
2. VAK Adam Kuľha 8 Gólov
3. HBŽ Dominik Sitar 8 Gólov
4. HOF Marko Seman 7 Gólov
5. HBŽ Peter Salagovic 7 Gólov
6. FEY Patrik Hornak 6 Gólov
7. ASG Richard Behún 6 Gólov